produktieteam

Edward Snijders

Is Submarines, de organisatie die zich ten doel stelt het onderwaterleven boven water te halen. En dat is in Nederland nodig, zeker voor de inheemse wateren waaraan in de (nationale) media veel te weinig aandacht wordt geschonken. Zijn laatste produktie - die inmiddels 4 eerste prijzen op internationale festivals won - is de documentaire Oosterschelde, Ontdekking Onderwater.  Onder de paraplu Submarines wordt de serie Zeeuws Water gemaakt, een logisch gevolg. Voor deze produktie verzorgt hij techniek, geluid en cameravoering.

101 ed 169

Jeannette Parramore

Verslaggever van het VARA radio 1 programma Vroege Vogels en co-producente van de documentaire Oosterschelde, Ontdekking Onderwater. Zij verzorgde het script en de research van de serie Zeeuws Water. Jeannette deed daarbij de interviews en was er ook onder water bij om de gasten te begeleiden.  


jeannette 17

Peter van Bragt

Bioloog met een bijzondere voorliefde voor het Zeeuwse Water. Volgt ontwikkelingen op de voet en is ieder weekend in Zeeland onder water te vinden. Absoluut expert op het gebied van naaktslakken, hij kent alle 54 Nederlandse soorten bij hun Latijnse naam. Publiceert, is medewerker van stichting Anemoon. Dook en fotografeerde mee, filmde het schorreslakje, bracht onderwerpen in en voegde meer context toe aan de verhalen.


103 peter a

Aanleiding voor de productie van de Zeeuws Water serie was de documentaire  ‘Oosterschelde, ontdekking onderwater’. Voor meer info over deze 26 minuten Oosterschelde film MAIL !